ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

H εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, καλύπτωντας κάθε ανάγκη. Οι υπηρεσίες μας χωρίζονται σε 4 βασικές κατηγορίες:
μελέτη • προμήθεια • εγκατάσταση • φροντίδα (after sales support)


ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ

Προτείνουμε κι επιλέγουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε πελάτη επιλέγοντας μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και έχοντας πολλαπλές επιλογές για κάθε είδος. Επίσης σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε όλες τις ανοξείδωτες κατασκευές μας  σύμφωνα με τις διαστάσεις του χώρου, έχοντας την δυνατότητα να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε ειδική ανοξείδωτη κατασκευή και μεταφέρουμε τον εξοπλισμό στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

 


ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΜΕ

Προτείνουμε κι επιλέγουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε πελάτη, προμηθεύοντας και μεταφέροντας τον στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

 ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ

Με επαγγελματισμό και γνώμονα την σωστή, ασφαλή και προσεγμένη εργασία με τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων εγκαθιστούμε τον εξοπλισμό σας ακολουθώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, και σεβόμενοι το χρονοδιάγραμμα που έχει εξ αρχής συμφωνηθεί. 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ

Το τέλος του έργου σας είναι η αρχή μιας σωστά δομημένης και αποδοτικής συνεργασίας. Παρέχουμε σωστό και επαρκές after sales service που περιλαμβάνει εκπαίδευση του προσωπικού σας και επισκευή τυχόν βλαβών, έχοντας γρήγορους χρόνους ανταπόκρισης  και με μεγάλο στοκ ανταλλακτικών. Είμαστε επίσης από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα που εκτελούμε προκαθορισμένα συμβόλαια προληπτικής συντήρησης.

 


 

Eπίσης εφόσον ζητηθεί από τον πελάτη αναλαμβάνουμε την πλήρη διαμόρφωση και προετοιμασία του χώρου σας, εγκαθιστώντας υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, δίκτυα αερίου και δίκτυα εξαερισμού - κλιματισμού, καθώς επίσης και χτισίματα χωρισμάτων και τοποθέτηση πλακιδίων κουζίνας.