ΠΛΕΟΝΕΚΤΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ...

8 σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε συνεργάτη σας την ULTIMATE KITCHEN!1

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ…

Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε κάθε κουζίνα με ξεχωριστό τρόπο βάση των συγκεκριμένων αναγκών κάθε πελάτη, με γνώμονα τις προδιαγραφές του Ε.Φ.Ε.Τ. και HACCP, και δεν προοθούμε τυποποιημένες λύσεις και κατασκευές. Κάθε κουζίνα είναι ξεχωριστή με την υπογραφή της Ultimate Kitchen.

 


2

ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΜΕ...

Εισάγουμε τα μηχανήματά μας από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού έχοντας εναλλακτικές λύσεις σε κάθε συσκευή ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και την οικονομική δυνατότητα του κάθε πελάτη μας.

 


3

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ…

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τις ανοξείδωτες κατασκευές μας ειδικά για κάθε πελάτη και δεν δίνουμε ίδιες λύσεις φασόν σε κάθε κουζίνα. Οι δυνατότητες για ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές στην Ultimate Kitchen είναι πρακτικά ανεξάντλητες.

 


4

ΜΕΛΕΤΟΥΜΕ...

Σε κάθε κουζίνα που κατασκευάζουμε εκπονούμε μελέτες ηλεκτρομηχανολογικών απαιτήσεων και επιβλέπουμε την σωστή κατασκευή τους από τα συνεργεία του πελάτη. Έτσι όταν φτάσει η ώρα της εγκατάστασης του εξοπλισμού η τοποθέτηση είναι άρτια χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

 


5

ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ...

Η εγκατάσταση του εξοπλισμού γίνετε από εξειδικευμένους τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων όπως ηλεκτρολόγους, ψυκτικούς, τεχνικούς αερίων, υδραυλικούς κλπ.

 


6

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ...

Σε κάθε κουζίνα εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας πάνω σε κάθε συσκευή ξεχωριστά και είμαστε εκεί όποτε μας χρειαστείτε για να σας επανεκπαιδεύσουμε.

 


7

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ SERVICE...

Είμαστε από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα που υπογράφουμε και εκτελούμε συμβόλαια προληπτικής συντήρησης. Ομάδα τεχνικών μας επισκέπτεται την κουζίνα σας σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και ελέγχει - επισκευάζει κάθε συσκευή ξεχωριστά υπογράφοντας σχετικό δελτίο συντήρησης.

 


8

ΕΠΙΠΛΕΟΝ...

Κατόπιν ζήτησης του πελάτη μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη διαμόρφωση του χώρου σας εγκαθιστώντας υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, δίκτυα αερίου και δίκτυα εξαερισμού - κλιματισμού, καθώς επίσης να χτίσουμε τα χωρίσματα και να τοποθετήσουμε τα πλακάκια της κουζίνας. Έτσι η κουζίνα σας παραδίδετε από το μηδέν "με το κλειδί στο χέρι" και εσείς έχετε να κάνετε μόνο με μία εταιρία.